За нас

Фирма ”Глобус – 2000” ООД е основана през 1991г. Основен предмет на дейност на дружеството е хотелиерство, строителство и търговия.
Резултатите от търсенето ви

Строителство

Основната ни дейност естроителство, като имамеизградени обекти в цяла България.

Недвижими имоти

Комплексно и висококачествено обслужване наклиенти, в областта нанедвижимите имоти.

Управление на имоти

Дружеството е тясно специализиранo в управление, стопанисване и поддръжка на имоти.

Туризъм

Собственост на фирматаса два хотела, предлагащиотлично обслужване иуютна обстановка,

Ето някои от по-важните акценти в дейността на Глобус 2000:

1998 г.

Построен е и отваря врати ресторант” Глобус” в гр.Пловдив. За кратко време успява да се наложи с изключително качество и умерени цени.

1999-2001 г.

Развива се верига от 11 заведения за бързо хранене във Висши учебни заведения в гр.Пловдив и гр.Смолян. Открити са и два нови ресторанта, които дружеството менажира в гр.Пловдив и гр.Смолян.

2002 г.

Закупено е общежитие “Кокиче” в ТК “Слънчев Бряг”. Извършено е основно реиновиране на обекта, който започва да функционира като общежитие целогодишно. Към комплекса се изгражда и ресторант “Кокиче” – запазена марка закачество в Слънчев Бряг и до днес.

1999-2003 г

В партньорство с туроператорска компания “АЛМА ХОЛИДЕЙЗ” е променено предназначението на общежитие “Кокиче” в хотел категория 2 звезди. Извършена емащабна реконструкция на базата до достигане на необходимото ниво за категоризация. Увеличен е капацитета на хотела до 250 легла. Извършено еразширение и реконструкция на съществуващия ресторант. Изграден е открит басейн с коктейл бар. Комплексът започва да функционира като двузвезден хотел и даприема чуждестранни и български туристи.

2004 г

Изградено е ново хотелско тяло към хотел “Кокиче”, с което капацитета на хотела достига 400 легла. Ресторантската част се разширява с 2-ри етаж, изгражда се иабсолютно нов кухненски блок. Започва поетапна подмяна на обзавеждането на хотела. Обособен е съвместно с новопостроения от “Алма Холидейз” хотел “Жасмин”цялостен комплекс “Sunny Garden”, който добива изключителна популярност на чуждия пазар. Посрещат се туристи от Русия, Беларус, Украйна, Молдова, Чехия,Словакия, Полша, Сърбия, Унгария, Дания, както и от много други националности. Комплексът се радва на голямо търсене и на българският пазар.

2005 г.

Извършено е още едно разширение на хотел “Кокиче”, достигайки леглова база от 260 стаи и 6 апартамента (около540 легла). Изградени са бар-тераса, интернет клуб, зали за игри, както и нова закрита част на ресторанта на хотела.

2006 г

Към луксозно реновираният ресторант“Глобус” в гр.Пловдив стартира изграждането на хотел градски тип с 25 стаи,както и на нов търговски комплекс.

2007 г

В кк. Слънчев бряг е построена жилищна сграда за сезонно ползване с 21 бр апартаменти и студия, която е продадена в педиода 2007-2008 г. изцяло.

2009 г.

Фирмата продължава развитието си в сферата на ресторантьорството и открива луксозен ресторант в центъра на гр. София – р-т „Глобус” с капацитет – 120 места, а върху него жил. сграда на 3 етажа с луксозни апартаменти.

2010 г

Построено е ново крило към х-л „ Глобус” – гр. Пловдив с капацитет -12 двойни стаи./24 легла/.

2011 г.

Закупен е хотел в гр. Свети Влас, който отново е преустроен в жилищна сграда с 31 бр апартаменти и студия за сезонно ползване.

„Големият брой търговски обекти от най-разнообразен
характер, които менажираме през годините на своето
съществуване допринася за натрупването на огромен
опит на всички кадрови нива в дружеството.“

Име Фамилия

Управител

Сравнете списъци